Outsiders ikväll..

Handlar om en ganska intressant sak..
De handlar om erotikens profeter.
Människor som ser det som sitt kall att få andras sexliv att blomstra.
Jag tycker att det låter intressant faktiskt..
Men eftersom att Ralle är ledig idag så blir det nog att vi ser Simon och Tomas istoället :)
Jag kan ju se Outsiders sen :)

Vad ska du göra ikväll?

Kommentarer
Postat av: Mi a.k.a Dolly

Yes, började i sthlm, vilket sög totalt och har sen jobbat i jönköping, nässjö, karlshamn och numera i karlstad :)

2008-02-25 @ 19:18:51
URL: http://porcelainheart.blogg.se/
Postat av: Martina

Tack, lika söt som din(den är ju också rosa, HALLÅ) haha!

2008-02-25 @ 19:26:18
URL: http://selfishme.blogg.se
Postat av: Mi a.k.a Dolly

I sthlm var det äckligt, dom fick tafsa överallt utom mellan benen på en och det man sålde var "erotiskmassage", du gav killen en helt vanlig massage medans du porrade dig. dock så gick det ut på att få killen att tro att han skulle få knulla och sen var du tvungen att dra ut på allt och få honom att tro att om han bara betalade mer så skulle det hända tids nog. Var mkt gäster som blev irriterade och så.

På dom klubbarna jag jobbat efter så är det bara dans som gäller, eller möjligtvis onanishower (vilket jag gör YTTERST sällan), då det givetvis är en glasruta mellan tjejen och gästen. Gästerna får inte tafsa och det är inte alls lika många gäster som blir missnöjda.

Har varit med om en del vidriga grejer, som tex gäster som luktat jävligt illa, eller rent av skrämmande, som en gång när en gäst fick för sig att han skulle våldta mig, men jag hade backup, en av vakterna grabbade honom innan han ens lyckades ta mig på musen så det slutade bra. iaf för min del, gästen däremot slutade det inte lika bra för.

Oftast så är det dock väldigt lugn och skön stämning och allt funkar som det ska, gästerna respekterar det man säger och nöjer sig med det lilla som dom kan få.

2008-02-25 @ 19:31:07
URL: http://porcelainheart.blogg.se/
Postat av: Mi a.k.a Dolly

well, det kallas posering och går ut på att killen ska få ta hand om sig själv.. tjejen kan antingen bara dansa/posera eller köra en onanishow antingen bara med fingrar eller med dildo, varav jag inte vet om onanishowerna faktiskt är lagliga xD men som sagt, det är inget jag gör särskillt ofta, sist var nog faktiskt över 6 månader sedan. E rätt svårt att få det verklighetstroget om personen på andra sidan är äcklig liksom xD

wjag hade funderat på att testa sen jag fyllde 18 typ, mest för att jag ville veta hur det funkade och så. Sen så i januari för 2 år sen började jag på komvux, blev jätte sjuk och var sängliggandes i nästan 2 månader och fick inte fortsätta plugga, så jag var tvungen att fixa jobb fort. Min rumskompis brors pojkvän jobbade på en klubb och vi hade diskuterat det en del innan så han bara frågade mig om jag ville att han skulle fixa ett möte åt mig.
Jag gick på mötet, jobbade mina 3 provpass och sen var jag fast. Det var jobbigt från början, men spännande som fan. :)

2008-02-25 @ 19:43:44
URL: http://porcelainheart.blogg.se/
Postat av: Mi a.k.a Dolly

En stor del har nog gjort något nån enstaka gång, men det är få som gör det ofta vad jag har förstått. Men det är inte direkt något som det pratas om, eftersom att prostitution är extra fult i strippvärlden, just för att du kan tjäna samma pengar på att bara dansa, fast kanske inte just på den personen.

Min mamma vet inte om det, hon är väldigt anti porr osv så jag tror inte att hon skulle acceptera det och vi har tillräckligt dålig relation som det är så jag vill inte göra det värre.
Pappa vet dock, och även om han kanske inte tycker att det är det bästa yrkesvalet så accepterar han det, han är glad så länge jag är glad :)

Det är faktiskt väldigt olika, men jag har haft månader då jag har jobbat väldigt lite och tjänat runt 30k, medans jag andra månader har jobbat häcken av mig för 15k. Det beror mest på hur mkt gäster som kommer, om dom har pengar och om dom vill lägga dom pengarna på dig. :)

Ingen fara, jag har ingenting emot att upplysa folk. Känns bara som om det är bra att folk får reda på hur det faktiskt funkar :)

2008-02-25 @ 19:59:01
URL: http://porcelainheart.blogg.se/
Postat av: rebecca

din bild på dej sjlv är jättesnygg!

2008-02-25 @ 20:02:21
URL: http://photonbyewe.blogg.se
Postat av: rebecca

din bild på dej sjlv är jättesnygg!

2008-02-25 @ 20:02:29
URL: http://photonbyewe.blogg.se
Postat av: Elin

Såå, en värdelös bild på tatueringen tagen! Dä syns i alla fall liiiiite! Spännande ämnen du tar upp här..värt å diskutera!

2008-02-25 @ 20:04:47
URL: http://egoelin.blogg.se
Postat av: Nadja

varsegod =)
take care!

2008-02-25 @ 20:13:54
URL: http://nadjastromberg.blogg.se
Postat av: Mi a.k.a Dolly

Jag skulle aldrig kunna tänka mig att ha sex på film med en person jag inte känner och inte går igång på. Precis som jag inte skulle kunna ha sex med en sån person utanför filmens värld heller. Men med en person som jag känner sen innan, som jag går igång på och funkar bra med sexuellt ser jag inga anledningar till varför man inte skulle kunna fånga det på film :)

Helt riktigt, du får verkligen betalt för det du gör och ingenting annat. gör du ingenting alls på jobbet så får du inte ett öre, vilket är helt rätt.. fast vissa nätter kan man ju kämpa häcken av sig för småpengar, bara för att man inte faller gästerna i smaken.

Folk tenderar att anta för mkt och gissa sig till hur saker funkar. Dom har hört eller läst något dåligt och så antar dom att det altid funkar så, istället för att ge sig ut i stora världen och ta reda på lite mer fakta.

2008-02-25 @ 20:16:21
URL: http://porcelainheart.blogg.se/
Postat av: Sophia

Jo den är snygg :) Jag har hemnes i vitt på mitt rum just nu, därför skulle jag vilja ha någon annan färg när jag väl flyttar hemifrån :)

2008-02-25 @ 21:45:20
URL: http://sophiahjartajonas.blogg.se
Postat av: Sandra

svar: håller med dig!
ikväll är det bara tv som gäller, trött!

2008-02-25 @ 22:45:24
URL: http://froggie.blogg.se
Postat av: joel

gött då, då löste vi ytterliggare ett världsproblem.. vad ska vi ta härnäst? växthuseffekten? ;)

2008-02-26 @ 07:50:05
URL: http://joelsunderbara.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0